sitcom2000@gmail.com    070 263-988

Добредојдовте во Sit Com 2000

Увозник и дистрибутер за каросериски авто делови

Запознај се со нас
За нас

За нас

ПОВЕЌЕ ОД 25 ГОДИНИ НА НАШИОТ ПАЗАР

  • Формирана во 1995 година под името “СИТ КОМ” како увозник и дистрибутер на светлосна опрема за патнички моторни возила.
  • Целосната афирмација ја доживува во 2000 година, кога ја превзема комплетната гама на каросериски авто делови од најреномирани производители на истите од целиот свет.
  • Со промената и зголемувањето на асортиманот на артикли, се менува и името во “ СИТ КОМ 2000” и стануваме ексклузивен и најголем увозник и дистрибутер во Македонија.
  • Во моментов располагаме со повеќе од 15.000 АРТИКЛИ - НА ЛАГЕР (хауби, крила, пластични поткрила, браници, решетки, маски, спојлери, лајсни, фарови, штопови, жмигавци, магленки, катадиоптери, ретровизори, стакла, жмигавци и капаци за ретровизори, челни лимови, дифузери, пластики под мотор и менувач, ладилници за вода, клима и парно греење) за возила од програмата на:
  • AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROLET, DAEWOO, FIAT, FORD, OPEL, MERCEDES, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VOLKSWAGEN.
6000+

Клиенти

Над 6000 задоволни клиенти со кои веќе 25 години заедно успешно ја градиме нашата приказна

15 000+

Артикли

Располагаме со над 15 000 автокаросериски делови за повеќе од 400 видови на возила како: AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROLET, DAEWOO, FIAT, FORD, OPEL, MERCEDES, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VOLKSWAGEN

12.000м³

Магацински простор

Располагаме со 12.000м³ магацински простор каде што имаме складирано повеќе од 15 000 артикли на лагер

Галерија

Галерија

Контакт

Контакт

АДРЕСА

Ул. Скопски Пат бр.30 - Тетово

EMAIL

sitcom2000@gmail.com

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

044 341-838 / 044 351-838 / 070 263-988 / 071 263-988 / 075 263-988 / 075 205-988